Under åren som gått har en rad olika aktiviteter anordnats i byn. Bland annat har det varit möjligt att ta simmärken vid badstranden under sommaren, olika idrottsturneringar, grillkvällar och fester. Många aktiviteter är beroende av att de som befinner sig i Skärlinge fritidsby själva driver aktiviteterna.

Valborg

Valborgsmässoafton firas med fackeltåg, brasa och fyrverkeri. Fackeltåget utgår normalt från fotbollsplanen och slingrar sig fram emot brasan som är vid eldningsplatsen.

Midsommar

Varje år ordnas det ett midsommarfirande i byn. Vi har ett rullande schema mellan de olika vägarna för vem som är arrangör. En vanlig midsommarafton brukar starta med att midsommarstången kläs med blommor och blad. Lite senare (efter sillunchen) är det dags för stången att resas med efterföljande dans och lek. Sedan många år brukar det också bli dans framåt kvällen på vår dansbana.

Skärlingerundan

I augusti anordnas byns motionslopp Skärlingerundan i vilket alla kan vara med genom att antingen löpa eller promenera i egen takt. Just nu söker vi nya förmågor som vill fortsätta den traditionen.

Frönästorpet

Frönästorpet är en all-aktivitetslokal som du som medlem kan låna mot depositionsavgift och som även används för möten, utställningar och ibland pubkvällar.

 

Ditt Användarnamn (din fastighetsbeteckning) är det vi använder för att verifiera din behörighet att logga in. Se dessa anvisningar. I och med att du ansökt om inloggning medger du också att dessa uppgifter lagras i syfte att hålla reda på inloggningar på hemsidan.